Laatste Nieuws

15 maart 2020:


Tijdelijk gesloten "Coronavirus"

Op dit moment zijn wij in verband met het Coronavirus gesloten tot 6 april aanstaande om aan de extra maatregelen en adviezen van het RIVM te voldoen.

Vanaf deze datum wordt bekeken of we weer open gaan. Tot deze tijd krijgen onze leden online lesmateriaal om thuis lekker in beweging te kunnen blijven.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen uiterst vervelend is, maar hopen op uw begrip hiervoor.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 013 - 532 39 00 of een e-mail sturen naar: info@dancesingandperform.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team Dance Sing & Perform


4 februari 2020:

Na de toevoeging van Sing & Perform en de naamsverandering van Dance & Perform is er besloten om de telefoonnummers aan te passen in dezelfde nummerreeks:

Dance Sing & Perform: 013 - 532 39 00 
Dance & Perform: 013 - 532 39 01   

Sing & Perform: 013 - 532 39 02


De oude telefoonnummers blijven tijdelijk bereikbaar met een verwijzing naar de nieuwe telefoonnummers.


7 oktober 2019:

De logo's van Dance Sing & Perform en Sing & Perform zijn gewijzigd. De reden hiervan is dat we één uitstraling willen naar onze klanten. Beide logo's hebben de uitstraling gekregen van het logo van Dance & Perform, welke ongewijzigd blijft.


1 september 2019:

Dance & Perform breidt danscursussen uit met Acro Dance en Modern +. Daarnaast zijn de namen voor de volgende danscursussen gewijzigd naar "Mixed Styles":


  • DanceFit Mix
  • All Styles Kids
  • All Styles Youth
  • All Styles Adults

Deze keuze hebben we gemaakt doordat de nieuwe naam de inhoud van de les duidelijker beschrijft. "Je krijgt niet alle dansstijlen tijdens de danscursus, je krijgt verschillende dansstijlen in de danscursus". Oftewel een mix van dansstijlen, welke per lesdag kunnen verschillen.


21 juli 2019:

Dance & Perform en Sing & Perform hebben het lesaanbod uitgebreid voor het nieuwe seizoen 2019 - 2020.


Beide bedrijven gaan namelijk ook gezamenlijk cursussen voor de kids, jeugd en volwassenen aanbieden:
Dance Sing & Perform (dans, zang en acteren), Dance & Sing (dans en zang) en Perform Class (acteren)

Daarnaast gaat Dance & Perform de nieuwe danscursus Floorwork aanbieden.


22 maart 2019:

Dance & Perform en Sing & Perform hebben een vernieuwde Website, doordat we één duidelijke uitstraling willen voor onze klanten.


Check snel de vernieuwde Websites: www.danceandperform.nl en www.singandperform.nl.

Heeft u na het bezoeken van onze websites nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.


27 januari 2019:

Dance & Move heeft op 27 januari 2019 een nieuwe naam gekregen: Dance & Perform. Dezelfde organisatie met dezelfde service en kwaliteit. Op 1 december 2018 werden Dance & Move en Sing & Perform onderdeel van Dance Sing & Perform. Doordat beide bedrijven deel uit gingen maken van Dance Sing & Perform hopen we op het gebied van dans, zang en acteren nog betere prestaties te verrichten. Het is ons doel om middels een verbeterde organisatiestructuur en marketingstrategie een nog groter aanbod en een betere dienstverlening te bieden aan onze klanten. Door de organisatiestructuur te wijzigen vonden we de naam Dance & Move niet meer passen binnen de nieuwe organisatiestructuur. We willen één duidelijk uitstraling voor onze klanten. Door bovenstaande redenen hebben we als team een moeilijke keuze gemaakt om na bijna 7 jaar afscheid te nemen van de naam Dance & Move. Na een weloverwogen besluit hebben wij gekozen voor de nieuwe naam Dance & Perform.

Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen in Dance & Move en hopen u nog jarenlang van dienst te mogen zijn onder onze nieuwe naam Dance & Perform!

Team Dance & Perform


1 december 2018:
Dance & Move en Sing & Perform maken sinds 1 december 2018 deel uit van Dance Sing & Perform. Doordat beide bedrijven deel uit maken van Dance Sing & Perform hopen we op het gebied van dans, zang en acteren nog betere prestaties te verrichten. Het is ons doel om middels een verbeterde organisatiestructuur en marketingstrategie een nog groter aanbod en een betere dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Geruime tijd zijn we bezig geweest met het opzetten van een groter platform naast het dansen. We zijn daarom in oktober 2018 onder de naam Sing & Perform met professionele zangdocenten van start gegaan. Hierbij bieden we zowel zang als musical aan; de perfecte aanvulling naast Dance & Move. Beide bedrijven bieden hiermee een groter aanbod in Tilburg en omgeving; dans, zang en acteren gaan hier samen.