Laatste Nieuws

11 mei 2020:


Basisprotocol aangeboden aan de Tweede Kamer

Dansscholen willen zo snel mogelijk weer de deuren open. Door het coronavirus ligt ook de danssector stil en volgens het platform Dansondernemers Nederland zijn ondernemers de wanhoop nabij. Ze doen daarom een dringende oproep aan het kabinet om de deuren weer te kunnen openen. Hiertoe komen ze maandag met een protocol.


Sinds half maart wordt er niet meer gedanst in dansstudio’s, culturele centra, stijldansscholen, buurtcentra, sportscholen en onderwijs. Bij het platform hebben meer dan twintig organisaties en ruim 1250 dansondernemers zich verenigd.

In het protocol staat hoe de danssector veilig en verantwoord volgens de richtlijnen van het RIVM vanaf 1 juni weer aan de slag kan. „Hierdoor wordt de al geleden schade beperkt en is de hoop dat de werkgelegenheid grotendeels kan worden behouden.”



7 mei 2020:


De Nederlandse danssector verenigt zich en stuurt een brandbrief aan de regering

De Corona-crisis raakt iedereen, ook de danssector wordt zwaar getroffen. Vier dansbrancheorganisaties hebben in samenwerking met een aantal dansondernemers de afgelopen periode de handen in een geslagen om een protocol op te stellen voor de gehele danssector, zodat een verantwoorde openstelling van de gehele danssector in al haar diversiteit mogelijk gemaakt wordt. Om de belangen van de Nederlandse danssector en heel dansend Nederland extra te vertegenwoordigen is de alliantie - Dansondernemers.nl - opgericht. Hierbij kunnen alle dansondernemers in Nederland zich aansluiten, ongeacht dansvorm /stijl / branche en grootte. In twee weken tijd hebben meer dan 1000 dansondernemers zich aangemeld bij dit platform.

Lees hier de brandbrief aan de regering.



6 mei 2020:


Verwachting heropening "Coronavirus"

Het kabinet heeft vandaag de verwachting uitgesproken wanneer het virus onder controle blijft sportclubs binnen in de accommodaties mogen starten per 1 september 2020.



21 april 2020:


Verlenging tijdelijke sluiting "Coronavirus"

Het kabinet heeft vandaag besloten dat de coronamaatregelen in Nederland voor sportscholen worden verlengd tot en met dinsdag 20 mei. In de week vóór deze datum beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. 

Het verhuur van de zaal voor feesten en partijen gaan niet door tot 1 september 2020.


Wij houden u uiteraard op de hoogte.



31 maart 2020:


Verlenging tijdelijke sluiting "Coronavirus"

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is.


Wij houden u uiteraard op de hoogte.




15 maart 2020:


Tijdelijk gesloten "Coronavirus"

Op dit moment zijn wij in verband met het Coronavirus gesloten tot 6 april aanstaande om aan de extra maatregelen en adviezen van het RIVM te voldoen.

Vanaf deze datum wordt bekeken of we weer open gaan. Tot deze tijd krijgen onze leden Interactieve Live Lessen om thuis lekker in beweging te kunnen blijven.

Wij begrijpen dat dit voor iedereen uiterst vervelend is, maar hopen op uw begrip hiervoor.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 013 - 532 39 00 of een e-mail sturen naar: info@dancesingandperform.nl.

Met vriendelijke groeten,
Team Dance Sing & Perform



4 februari 2020:


Wijziging telefoonnummers

Na de toevoeging van Sing & Perform en de naamsverandering van Dance & Move naar Dance & Perform is er besloten om de telefoonnummers aan te passen in dezelfde nummerreeks:

Dance Sing & Perform: 013 - 532 39 00 
Dance & Perform: 013 - 532 39 01   

Sing & Perform: 013 - 532 39 02


De oude telefoonnummers blijven tijdelijk bereikbaar met een verwijzing naar de nieuwe telefoonnummers.



7 oktober 2019:


Vernieuwing logo's

De logo's van Dance Sing & Perform en Sing & Perform zijn gewijzigd. De reden hiervan is dat we één uitstraling willen naar onze klanten. Beide logo's hebben de uitstraling gekregen van het logo van Dance & Perform, welke ongewijzigd blijft.



1 september 2019:


Uitbreiding en naamswijziging dansaanbod


Dance & Perform breidt danscursussen uit met Acro Dance en Modern +. Daarnaast zijn de namen voor de volgende danscursussen gewijzigd naar "Mixed Styles":


  • DanceFit Mix
  • All Styles Kids
  • All Styles Youth
  • All Styles Adults

Deze keuze hebben we gemaakt doordat de nieuwe naam de inhoud van de les duidelijker beschrijft. "Je krijgt niet alle dansstijlen tijdens de danscursus, je krijgt verschillende dansstijlen in de danscursus". Oftewel een mix van dansstijlen, welke per lesdag kunnen verschillen.



21 juli 2019:


Uitbreiding lesaanbod

Dance & Perform en Sing & Perform hebben het lesaanbod uitgebreid voor het nieuwe seizoen 2019 - 2020.


Beide bedrijven gaan namelijk ook gezamenlijk cursussen voor de kids, jeugd en volwassenen aanbieden:
Dance Sing & Perform (dans, zang en acteren), Dance & Sing (dans en zang) en Perform Class (acteren)

Daarnaast gaat Dance & Perform de nieuwe danscursus Floorwork aanbieden.



22 maart 2019:


Vernieuwde Websites


Dance & Perform en Sing & Perform hebben een vernieuwde Website, doordat we één duidelijke uitstraling willen voor onze klanten.


Check snel de vernieuwde Websites: www.danceandperform.nl en www.singandperform.nl.

Heeft u na het bezoeken van onze websites nog vragen? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail.



27 januari 2019:


Naamswijziging Dance & Move

Dance & Move heeft op 27 januari 2019 een nieuwe naam gekregen: Dance & Perform. Dezelfde organisatie met dezelfde service en kwaliteit. Op 1 december 2018 werden Dance & Move en Sing & Perform onderdeel van Dance Sing & Perform. Doordat beide bedrijven deel uit gingen maken van Dance Sing & Perform hopen we op het gebied van dans, zang en acteren nog betere prestaties te verrichten. Het is ons doel om middels een verbeterde organisatiestructuur en marketingstrategie een nog groter aanbod en een betere dienstverlening te bieden aan onze klanten. Door de organisatiestructuur te wijzigen vonden we de naam Dance & Move niet meer passen binnen de nieuwe organisatiestructuur. We willen één duidelijk uitstraling voor onze klanten. Door bovenstaande redenen hebben we als team een moeilijke keuze gemaakt om na bijna 7 jaar afscheid te nemen van de naam Dance & Move. Na een weloverwogen besluit hebben wij gekozen voor de nieuwe naam Dance & Perform.

Wij danken u voor het jarenlange vertrouwen in Dance & Move en hopen u nog jarenlang van dienst te mogen zijn onder onze nieuwe naam Dance & Perform!

Team Dance & Perform



1 december 2018:


Dance Sing & Perform dé nieuwe organisatie voor dans, zang en acteren.

Dance & Move en Sing & Perform maken sinds 1 december 2018 deel uit van Dance Sing & Perform. Doordat beide bedrijven deel uit maken van Dance Sing & Perform hopen we op het gebied van dans, zang en acteren nog betere prestaties te verrichten. Het is ons doel om middels een verbeterde organisatiestructuur en marketingstrategie een nog groter aanbod en een betere dienstverlening te bieden aan onze klanten.

Geruime tijd zijn we bezig geweest met het opzetten van een groter platform naast het dansen. We zijn daarom in oktober 2018 onder de naam Sing & Perform met professionele zangdocenten van start gegaan. Hierbij bieden we zowel zang als musical aan; de perfecte aanvulling naast Dance & Move. Beide bedrijven bieden hiermee een groter aanbod in Tilburg en omgeving; dans, zang en acteren gaan hier samen.