Groepsles zang


Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Sing & Perform. We werken aan diverse thema's voor een repertoire. 


7 t/m 12 jaar

Tijdens deze les komen verschillende repertoires voorbij van Kinderen voor Kinderen, bekende Musicals, Disney en Top 40 nummers. Tijdens de lessen staat plezier voorop en gaan we oefeningen met de stem doen om deze beter te leren kennen.


13 t/m 17 jaar

Tijdens deze les leer je op verschillende repertoires ook samen met de groep meerstemmig zingen. 2, 3 of soms zelfs 4 stemmig. In deze les wordt er nog meer aandacht gegeven aan het juist gebruiken van je stem.


18+

Techniek is zeker belangrijk in deze groep, maar uiteraard staat plezier op nummer 1! Om samen met de groep verder te komen is thuis je stem trainen wel zo handig.  Hier wordt er veelal meerstemmige repertoires gezongen.Privéles zang


Wanneer je graag volledige persoonlijke aandacht wilt om aan jouw stem te werken, kun je er voor kiezen om privéles te nemen. Onder professionele begeleiding krijg je de aandacht die je nodig hebt en kun je zelf kiezen welke repertoire je graag wilt zingen.


Wil je liever het avontuur aan gaan met iemand anders of kies je voor een leuk duet? Dan kun je kiezen voor Duo Zang. Onder professionele begeleiding krijgen jullie beide de aandacht die jullie nodig hebben. Daarnaast maken jullie zelf de keuze welke repertoire je graag wilt zingen.Musical


Hou je van zingen, dansen en acteren of wil je liever zingen en dansen of enkel acteren? Bij Sing & Perform heb je verschillende cursussen om je eigen uit te leven wat bij jou past! Of ontdek je kanten die je van jezelf nog nooit had gezien!

Dance Sing & Perform

In deze cursus krijg je les in dans, zang en acteren. Tijdens alle lessen sta jij centraal en laten jou elke week het beste uit jezelf halen! Aan het einde van de periode sluiten we af met een spetterend optreden in het theater.


Dance & Sing

Leef je uit tijdens deze cursus, want hier kun je dansen en zingen tegelijkertijd. De cursus is verdeeld in verschillende blokken. Je leert een dans choreografie en een musical hit zingen. Daarna leer je de combinatie van dans en zang.


Perform Class

Als acteren jouw passie is, dan sluit deze cursus volledig bij jou aan. Tijdens de cursus werken we aan diverse elementen die met acteren te maken hebben. Aan het einde van de periode laten we het geleerde op het podium zien.