Agenda

2020 - 2021

— Agenda

Hieronder vindt je een overzicht van de reguliere schoolvakanties, feestdagen en uitzonderlijke leswijzigingen.


Schoolvakanties

Een volledig overzicht van alle schoolvakanties

Tijdens de regulier schoolvakanties zijn er geen groepslessen. Dance Sing & Perform is enkel geopend voor workshops en privélessen. Ook is het mogeljik dat in enkele schoolvakanties een aangepast lesrooster is.


Feestdagen

Bekijk hier op welke feestdagen wij geopend zijn

Tijdens vele feestdagen is Dance Sing & Perform gewoon geopend doordat hier vraag voor is door onze leerlingen. Er zijn echter enkele uitzonderingen zoals het Sinterklaasfeest voor de Kids. Lees verder voor een totaaloverzicht.


Leswijzigingen

Uitzonderlijk kunnen groepslessen verplaatst worden

Het is mogelijk dat er uitzonderlijke leswijzigingen plaatsvinden, doordat er groepslessen in goed overleg worden verplaatst. Op deze pagina vindt je een totaaloverzicht van alle leswijzingen die plaats vinden.

Activiteiten en Evenementen

Jaarlijks organiseert Dance Sing & Perform activeiten en evenementen voor onze leerlingen. We vinden het belangrijk dat iedereen hierbij betrokken wordt.

Ieder seizoen worden er twee theatershows georganiseert om het geleerde weer aan familie en vrienden te kunnen laten zien op het grote podium.

Daarnaast hebben we voor de kleinere leden ieder jaar een Sinterklaasfeest.


Sinterklaasfeest 2020

Feest voor onze kleinere leden

Ook dit jaar komt Sinterklaas samen met al onze leden Sinterklaasfeest vieren bij Dance Sing & Perform. Op maandag 30 november aanstaande zijn alle kinderen, broertjes, zusjes en vriendjes en vriendinnetjes weer welkom!


Back to the 70's 80's 90's

De show met Dans, Zang en Acteren!

Op zondag 31 januari 2021 is het weer zover, dan kunt u onze dansers, zangers en acteurs zien stralen op het grote podium. Volop genieten van jong tot ouder met het thema 70's 80's 90's! De kaarten zijn online te bestellen vanaf 1 november.


Theatershow 2021

De show met Dans, Zang en Acteren!

In juli 2021 is het weer zover, dan kunt u onze dansers, zangers en acteurs zien stralen op het grote podium. Volop genieten van jong tot ouder met nog een nader te bepalen thema! De kaarten zijn nog niet online verkrijgbaar.