Agenda

Leswijzigingen

— Leswijzigingen

Het is mogelijk dat er uitzonderlijke leswijzigingen plaatsvinden, doordat er groepslessen in goed overleg worden verplaatst. Op deze pagina vindt je een totaaloverzicht van alle leswijzingen die plaats vinden.


Tijdens de lockdown gaan de lessen middels een aangepast lesrooster door!


Wijzigingen onder voorbehoud. Let op de agenda is gewijzigd op 24 oktober 2020.


Schoolvakanties

Een volledig overzicht van alle schoolvakanties

Tijdens de regulier schoolvakanties zijn er geen groepslessen. Dance Sing & Perform is enkel geopend voor workshops en privélessen. Ook is het mogeljik dat in enkele schoolvakanties een aangepast lesrooster is.


Feestdagen

Bekijk hier op welke feestdagen wij geopend zijn

Tijdens vele feestdagen is Dance Sing & Perform gewoon geopend doordat hier vraag voor is door onze leerlingen. Er zijn echter enkele uitzonderingen zoals het Sinterklaasfeest voor de Kids. Lees verder voor een totaaloverzicht.


Leswijzigingen

Uitzonderlijk kunnen groepslessen verplaatst worden

Het is mogelijk dat er uitzonderlijke leswijzigingen plaatsvinden, doordat er groepslessen in goed overleg worden verplaatst. Op deze pagina vindt je een totaaloverzicht van alle leswijzingen die plaats vinden.


Activiteiten en Evenementen

Jaarlijks organiseert Dance Sing & Perform activeiten en evenementen voor onze leerlingen. We vinden het belangrijk dat iedereen hierbij betrokken wordt.

Ieder seizoen worden er twee theatershows georganiseert om het geleerde weer aan familie en vrienden te kunnen laten zien op het grote podium.

Daarnaast hebben we voor de kleinere leden ieder jaar een Sinterklaasfeest.


Sinterklaasfeest 2020

Feest voor onze kleinere leden

Ook dit jaar gaan we met al onze leden Sinterklaasfeest vieren bij Dance Sing & Perform. In verband met de coronacrisis zijn op maandag 30 november aanstaande alléén de kleinere leden welkom.


Evenement "Commercial"

Coronaproef evenement

Nieuw lesmateriaal, attributen, kleding en al het mogelijke creatieve toegereikt in de les om hun eigen les te gaan promoten in hun eigen commercial. Wanneer het geleerde compleet is wordt de zaal een “opnamestudio”.


Back to the 70's 80's 90's

De show met Dans, Zang en Acteren!

Wanneer de situatie omtrent het coronavirus het weer toelaat kunt u onze dansers, zangers en acteurs weer zien stralen op het grote podium. Volop genieten van jong tot ouder met het thema 70's 80's 90's!