Dance Sing & Perform

Een historie om trots op te zijn

— Historie

Op 1 september 2012 werd onder de naam Dance & Move de dansschool opgericht. Binnen een aantal jaar groeide Dance & Move uit tot dé dansschool in de regio met een breed aanbod aan danscursussen.

We willen graag meebewegen met de markt en voldoen aan de wensen van nieuwe en bestaande klanten. Daarom richtten we op 1 oktober 2018 "Sing & Perform" op. Eén nieuw zuster bedrijf dat zich ging richten op zang met professionele zangdocenten. Al snel werd de combinatie dans en zang gemaakt.

Door Sing & Perform snel door te laten groeien en de link naar Dance & Move te maken werden beide bedrijven op 1 december 2018 ondergebracht onder de overkoepelende organisatie genaamd Dance Sing & Perform.

Doordat beide bedrijven deel uit gingen maken van Dance Sing & Perform waren we in staat om op het gebied van dans, zang en acteren nog betere prestaties te verrichten.

Na lang overwegen namen we het besluit om na bijna 7 jaar afscheid te nemen van de naam Dance & Move. Zo kreeg het bedrijf op 27 januari 2019 een nieuwe naam: Dance & Perform. De naamswijziging had als doel een duidelijke link tussen beide bedrijven te leggen.

Op 1 september 2020 zijn Dance & Perform en Sing & Perform verder gegaan onder de naam Dance Sing & Perform. Het doel is om hiermee het aanbod te versterken als één organisatie. Doordat de naam als overkoepelende organisatie al bekend was, was de keuze snel gemaakt om één dezelfde uitstraling te krijgen. Daarnaast kijken we naar de ontwikkelingen in de podiumkunsten en zorgen we dat de lessen aansluiten op de vraag. Ook speelt de prijs- kwaliteitverhouding een belangrijke rol. We willen kwalitatieven lessen aanbieden voor een goede prijs.

Met trots kunnen we zeggen dat wij in de regio uitgegroeid zijn tot dé plek om je uit te leven in dans, zang en acteren.

     

Dance & Move

Dance & Perform - Sing & Perform

Dance Sing & Perform

— Kies je eigen introductiekorting!

3 gratis proeflessen zonder verdere verplichtingen

50% kortingsactie


Combinaties met andere acties zijn niet mogelijk.

Voor meer informatie:
 


  013 - 532 39 00


  info@dancesingandperform.nl