Lesaanbod Musical

Dance Sing & Perform Kids

— Dance Sing & Perform Kids

Ben jij dol op dansen, zingen en acteren? Dan is deze musicalles iets voor jou! Je leert samenwerken, vertrouwen krijgen en je fantasie ontwikkelen. Zo ontdek je kanten van jezelf die je nog nooit had gezien!

We werken in de musicallessen altijd met een herkenbare les structuur. We starten altijd met een warming-up op het gebied van dans, zang of acteren. Vervolgens gaan we aan de slag met de choreografie, repoirtaire of scène.

Elke seizoen werken we naar twee voorstellingen toe met een leuk thema, waarin jij als jonge acteur als echte ster op het podium staat.

— Lesrooster

Dinsdag: Vanaf september 2022
17.00 uur tot 19.00 uur

Woensdag:
15.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag:
18.00 uur tot 20.00 uur

Donderdag: Vanaf september 2022
17.00 uur tot 19.00 uur

Zondag: Vanaf september 2022
17.00 uur tot 19.00 uur

Kies je musicallespakket

  Bekijk hier onze musicallespakketen met de daarbij behorende lesprijzen.


Kies je introductiekorting

  Gratis Try Out Card: Onbeperkt 3 weken lang kennis maken met al onze groepslessen.
  30% korting: Bij direct inschrijven na het volgen van 1 gratis proefles.


Schrijf je in

  Hier kun je je eigen inschrijven voor de gratis Try Out Card of je musicallessen met korting.INSCHRIJVEN?Gratis inschrijven

Maandelijks betalen binnen 14 dagen

Mogelijkheid tot switchen musicalcursus


Voor meer informatie:


013 - 532 39 00


info@dancesingandperform.nl


— Musicallessen kids

Ben jij tussen de 4 en 12 jaar, dan kun je kiezen uit de volgende lessen: Dance Sing & Perform Kids, Dance & Sing Kids en Perform Class Kids.

Wil je meer informatie over een cursus, klik dan op de desbetreffende foto. Hier kun je ook het lesrooster en de lesprijzen vinden.


Dance Sing & Perform Kids

Lijkt het je leuk om te leren hoe jij ook kan stralen op het podium? De combinatie van dans, zang en acteren maken de lessen extra leuk. Iedereen kan ongeacht talent of ervaring meedoen aan de lessen.


Dance & Sing Kids

Wil jij een dans choreografie leren en een musical hit zingen? Dan past deze cursus bij jou, want hier kun je dansen en zingen tegelijkertijd. De cursus is verdeeld in verschillende blokken: dans en zang. Hierna leer je de combinatie voor de uitvoering.


Perform Class Kids

Als acteren jouw passie is, dan sluit deze cursus volledig bij jou aan. Tijdens de cursus werken we aan diverse elementen die met acteren te maken hebben. Aan het einde van de periode laten we het geleerde op het podium zien.


— Musicallessen jeugd en volwassenen

Vanaf 13 jaar kun je kiezen uit de volgende lessen: Dance Sing & Perform, Dance & Sing en Perform Class.

Wil je meer informatie over een cursus, klik dan op de desbetreffende foto. Hier kun je ook het lesrooster en de lesprijzen vinden.


Dance Sing & Perform

In deze cursus krijg je les in dans, zang en acteren. Tijdens alle lessen sta jij centraal en laten jou elke week het beste uit jezelf halen! Aan het einde van de periode sluiten we af met een spetterend optreden in het theater.


Dance & Sing

Leef je uit tijdens deze cursus, want hier kun je dansen en zingen tegelijkertijd. De cursus is verdeeld in verschillende blokken. Je leert een dans choreografie en een musical hit zingen. Daarna leer je de combinatie van dans en zang.


Perform Class

Voor iedereen is er een rol die past bij je ervaring en talent. We beginnen met een aantal introductielessen waarbij drama in het algemeen centraal staat. Hierna maken we een rolverdeling en gaan werken aan een voorstelling.