Lesaanbod Zang

Een ruim aanbod van jong tot ouder

— Lesaanbod Zang

Dance Sing & Perform is dé plek in de regio om je uit te leven in zang, doordat wij voor jong tot ouder een breed aanbod hebben. Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit met een goede prijs- kwaliteitverhouding. Ben je beginner of gevorderde: er is voor iedereen een geschikte cursus.

Ervaar zelf de kwaliteit en sfeer in onze lessen. Kies voor de gratis Try Out Card en volg 3 weken onbeperkt groepslessen die je graag wilt uitproberen! Heb je de cursus gevonden die bij jou past? Dan kun je altijd besluiten om er een hele cursus van te maken.

     


— Zanglessen

Wij hebben een ruim aanbod van cursussen voor jong tot ouder: groepsles zang, privéles solo zang en privéles duo zang.

Wil je meer informatie over een cursus, klik dan op de desbetreffende foto. Hier kun je ook het lesrooster en de lesprijzen vinden.


Groepsles

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Dance Sing & Perform. We werken aan diverse thema's voor een repertoire. Per jaar treden we twee keer op in het theater. Voor meer informatie lees verder op onze website.


Privéles Solo

Wil je alléén een eigen lesprogramma dat voldoet aan jouw wensen? Kies dan voor privéles. Tijdens privélessen kunnen we je nog meer persoonlijke aandacht bieden voor een gezonde ontwikkeling van jouw zangstem.


Privéles Duo

Wanneer je met zijn tweeën een eigen repertoire wilt welke voldoet aan jullie eigen wensen, dan is privéles duo geschikt voor jullie beide. Aan de hand van jullie eigen niveau gaan we aan de slag met het doorontwikkelen.

— Kies je eigen introductiekorting!

Gratis Try Out Card: Onbeperkt 3 weken lang kennis maken met al onze groepslessen.

30% korting: Bij direct inschrijven na het volgen van 1 gratis proefles.


Exclusief voor nieuwe leden. Combinaties met andere acties zijn niet mogelijk.

Voor meer informatie:
 


013 - 532 39 00


info@dancesingandperform.nl