Dance Sing & Perform

Dé plek om je uit te leven in dans, zang en acteren

Leuk dat je onze website bezoekt!


Dance Sing & Perform is dé plek in Tilburg en regio voor dans, zang en acteren, met een aanbod van diensten tegen een aantrekkelijke prijs. Wij staan voor persoonlijke aandacht en kwaliteit met een goede prijs- kwaliteitverhouding.

Bij Dance Sing & Perform krijg je in de lessen de aandacht die je verdient. Daarnaast hebben we in ons aanbod zowel groepslessen als privélessen. Wanneer je graag dans, zang en acteren wilt combineren kun je ook kiezen voor musicallessen.

Doordat wij voor jong tot ouder een breed aanbod hebben, zijn wij dé plek in Tilburg en regio om je uit te leven. Ben je beginner of gevorderde: er is voor iedereen een geschikte les.

Naast de lessen heb je twee keer per jaar de mogelijkheid om al het geleerde in het theater op het grote podium te laten zien.

Voor dans, zang en acteren met plezier en kwaliteit ben je bij Dance Sing & Perform aan het juiste adres.

In verband met de coronacrisis zijn de lessen aangepast conform de richtlijnen vanuit de overheid. Wij vinden het erg belangrijk dat iedereen zich prettig voelt tijdens de lessen, hiervoor hebben wij een protocol opgesteld. Dit exemplaar ligt zichtbaar op locatie en is digitaal op te vragen.

Mocht u vragen hebben, kunt u ons telefonisch bereiken op het telefoonnummer: 013 - 532 39 00 of een e-mail sturen naar: info@dancesingandperform.nl.

Stay Safe & Healthy
Team Dance Sing & Perform

Back to the 70's 80's 90's

31 januari 2021

In verband met de Coronacrisis is de theatershow van 5 juli 2020 verplaatst naar 31 januari 2021. De datum is onder voorbehoud met betrekking tot de dan geldende maatregelen vanuit het RIVM.

De volgende theatershow staat in het teken van the 70's 80's 90's. Volop genieten dus van jong tot ouder.

Tijdens deze show ziet u zowel dansers, zangers en acteurs voorbij komen. Van jonger tot ouder, van beginnend niveau tot professionals.

Hoe de kaartverkoop in zijn werk gaat:

Je geeft tijdens de bestelling jouw voorkeur van de show aan.
De eerste 268 verkochte kaarten zijn verzekerd van zitplaatsen voor de eerste show.
Hierna start de verkoop van de entreetickets onder voorbehoud.
Bij voldoende kaartverkoop voor twee shows: wordt jouw voorkeur van de show toegepast.

Show 1
Deur Theaterzaal open: 14.30 uur
Travel Around The World: 15.00 uur

Show 2
Deur Theaterzaal open: 18.30 uur
Travel Around The World: 19.00 uur


— Entreekaarten
De tickets zijn onder voorbehoud te bestellen vanaf 1 november 2020.Eén naam, één uitstraling!

Klik op de logo's om verder te lezen over de Historie

Op 1 september 2020 zijn Dance & Perform en Sing & Perform verder gegaan onder één naam: Dance Sing & Perform. Deze keuze is gemaakt doordat beide divisies door het grote aanbod elkaar versterken met één uitstraling.


Nieuw musical aanbod

Bekijk hier al onze musicalcursussen!

Dance Sing & Perform heeft een geheel nieuw musical aanbod: Dance Sing & Perform, Dance & Sing en Perform Class. Met het nieuwe aanbod komen dans, zang en acteren bij elkaar. Met de musicalcursussen bieden we een breder aanbod.


Back to the 70's 80's 90's

De show met Dans, Zang en Acteren!

Op zondag 31 januari 2021 is het weer zover, dan kunt u onze dansers, zangers en acteurs zien stralen op het grote podium. Volop genieten van jong tot ouder met het thema 70's 80's 90's! De kaarten zijn online te bestellen vanaf 1 november.

— Kies je eigen introductiekorting!

  3 gratis proeflessen zonder verdere verplichtingen

  50% kortingsactie


Combinaties met andere acties zijn niet mogelijk. Zang Breda

Voor meer informatie:
 


013 - 532 39 00


info@dancesingandperform.nl

— Privacyverklaring

De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De nieuwe wet geeft bedrijven een grotere verantwoordelijkheid om de privacy van personen te beschermen.

Wij vinden het belangrijk dat voor iedereen alles zo prettig mogelijk verloopt, hierdoor zijn de algemene voorwaarden onlosmakelijk verbonden met uw inschrijving. Daarnaast staat bij ons de privacy van onze klanten hoog in het vaandel.

  Lees hier onze Algemene Voorwaarden en Privacyverklaring.