Lesaanbod Zang

Groepsles

— Groepsles

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Dance Sing & Perform. We werken aan een diverse thema's voor een repertoire.

Bij Dance Sing & Perform sta jij als leerling centraal, iedere stem is uniek en door professionele begeleiding in de lessen krijg je de aandacht die je nodig hebt. Per leeftijdscategorie zijn er verschillende aandachtspunten in de les. Voor een uitgebreidere omschrijving lees hieronder verder.

Naast de lessen kun je twee keer per jaar het geleerde laten horen op het grote podium in het theater.

— Lesrooster


7 t/m 12 jaar

Tijdens deze les komen verschillende repertoires voorbij van Kinderen voor Kinderen, bekende Musicals, Disney en Top 40 nummers. Tijdens de lessen staat plezier voorop en gaan we oefeningen met de stem doen om deze beter te leren kennen.

Zondag

17.00 uur tot 18.00 uur

Vrijdag:
17.00 uur tot 18.00 uur

13 t/m 17 jaar

Tijdens deze les leer je op verschillende repertoires ook samen met de groep meer- stemmig zingen. 2, 3 of soms zelfs 4 stemmig. In deze les wordt er nog meer aandacht gegeven aan het juist gebruiken van je stem.

Zondag

18.00 uur tot 19.00 uur


Vrijdag:
18.00 uur tot 19.00 uur

18+

Techniek is zeker belangrijk in deze groep, maar uiteraard staat plezier op nummer 1! Om samen met de groep verder te komen is thuis je stem trainen wel zo handig.  Hier wordt er veelal meerstemmige repertoires gezongen.

Zondag

20.00 uur tot 21.00 uur

Vrijdag:
21.00 uur tot 22.00 uur

Kies je zanglespakket

  Bekijk hier onze zanglespakketen met de daarbij behorende lesprijzen.


Kies je introductiekorting

  Gratis Try Out Card: Onbeperkt 3 weken lang kennis maken met al onze groepslessen.
  30% korting: Bij direct inschrijven na het volgen van 1 gratis proefles.


Schrijf je in

  Hier kun je je eigen inschrijven voor de gratis Try Out Card of je zanglessen met korting.INSCHRIJVEN?Gratis inschrijven

Maandelijks betalen binnen 14 dagen

Mogelijkheid tot switchen zangcursus


Voor meer informatie:


013 - 532 39 00


info@dancesingandperform.nl


— Zanglessen

Wij hebben een ruim aanbod van cursussen voor jong tot ouder: groepsles zang, privéles solo zang en privéles duo zang.

Wil je meer informatie over een cursus, klik dan op de desbetreffende foto. Hier kun je ook het lesrooster en de lesprijzen vinden.


Groepsles

Voor verschillende leeftijden zijn er groepslessen binnen Dance Sing & Perform. We werken aan diverse thema's voor een repertoire. Per jaar treden we twee keer op in het theater. Voor meer informatie lees verder op onze website.


Privéles Solo

Wil je alléén een eigen lesprogramma dat voldoet aan jouw wensen? Kies dan voor privéles. Tijdens privélessen kunnen we je nog meer persoonlijke aandacht bieden voor een gezonde ontwikkeling van jouw zangstem.


Privéles Duo

Wanneer je met zijn tweeën een eigen repertoire wilt welke voldoet aan jullie eigen wensen, dan is privéles duo geschikt voor jullie beide. Aan de hand van jullie eigen niveau gaan we aan de slag met het doorontwikkelen.